Post by ovwoorotervi on Mar 17, 2022 8:44:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de cheat pentru rezistență infinită ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2 2022 version ▞▞▞
Mai cumpăr minte primul joc mamă
Temple Run 2 Action wfl
Temple Run 2 Akčné xbo
Foarte frumos jocul dar vreau mai multe dotari
Cea mai recentă versiune este păcat....de aceea am dat 2 stele, altfel iubesc acest joc💖💖💖
Sa moara futuristii de oftica, este un joc casto bre
Se blochează foarte tare.Cred că sunt viruși.
Bleahh
Era mai frumos înaintea nu trebuia sa îi dai update 😠😠😠😠
Temple Run 2 Acțiune ujar
Noua actualizare este plină de erori. Folosesc un telefon nou și când încerc să sar, să alunec sau să glisez, funcționează de cele mai multe ori, dar nu întotdeauna, playerul meu nu mai răspunde. Nu înțeleg de ce, am încercat să glisez pe diferite părți ale telefonului, dar tot face același lucru. De asemenea, noua pagină este confuză. Acest upgrade nu este bun!
Versiunea anterioară a fost prea bună decât cea actuală. Versiunea actuală este puțin dificil de folosit. Versiunea anterioară a fost minunată și a făcut jocul interesant. Dar versiunea actuală face dificilă schimbarea personajelor și a altor lucruri. Am făcut această recenzie, nu pentru a face rău nimănui, ci pentru a face din acest joc unul mai bun și pentru a ajuta dezvoltatorul. Dar oricum, dacă interfața de utilizare se schimbă în versiunea anterioară, acest joc este un joc perfect.
Era glitch înainte, dar acum, după actualizarea de Crăciun, nu va funcționa deloc... atât de frustrant
Ultima actualizare groaznică, nu va sări, nu va aluneca sau nu va întoarce. Trebuie remediat. Au rezolvat problemele.
POATE SA
Super acuma mil instalez sper sa mearga
Se incarca foarte greu reparatil
Îmi place jocul, doar îl descarc din nou. Nu găsesc niciun artefact care să mă enerveze. Sunt blocat la nivelul 8 cu sarcini de a colecta artefacte (care nu scad) sau de a alerga pe o hartă pe care nu o am. Am nevoie de 500 de pietre prețioase pentru a deschide acea hartă, amplificarea bijuteriilor ar ajuta cu asta. Nu pot obține asta până la nivelul 13. Nu pot urca nivelul fără artefacte și o hartă pe care nu o pot obține. Nu ar fi trebuit să descarc niciodată această versiune. Ar fi trebuit să rămân cu versiunea Amazon aps unde aveam totul.
Temple Run 2 Akcija vntr
rezolvati.problema cu "end run"task
Foarte super jocul mia placut il joc de 4 ani de zile si sa suga pula cine a comentat inaintea mea
A-mi place fain
E o porcărie
Dar dupa un timp nu ma ma lasa ssa joc
Este ca si celalalt
Este foarte frumos si eu il joc cand nu am net vil revomand
Temple Run 2 پرتحرک ncys
L am cumparat pe Bolt si mi-au resetat tot.... Nimic de spus mai mult.
Foarte tare jocul. Atenție:creează dependenta!
E tare noul stil💜
👍👍💯💯🙈
Ce prostie mi-am actualizat jocul am harta nouă dar bani au rămas tot fantomite.#ce prostie
Jocul copilăriei încă este la modă
Waterbot: Plants watering + Gardening লাইফস্টাইল pive
E ASA SI ASA JOCUL
Foarte frustrant. Odată cu actualizarea recentă, unele gesturi de salt/alunecare sunt ignorate aleatoriu, punând capăt unei alergări. Acum este doar un joc de noroc
Nu-mi place deloc deoarece trebuie de întors telefon la ora ce nu văl recomand 😤😤🤬
Super dar mai multe cufere va rog 😉😉😉
E cam demodat jocul, dar fain
Am young si dureaz a mult pana se incarca. Faceti ceva.
Mi-a plăcut jocul, dar noua actualizare este enervant de neplăcută și dă foarte multe probleme. Personajele nu răspund la fel de bine, iar nevoia de a apăsa mai multe butoane diferite chiar și pentru a rula este frustrant. Era mai bine înainte.
🤗🤗🤗🤗🤗🤗😇🦧🦧🐒🐒🐒🐵 Super jocul 🐒🐒🐒🐒🐒🐵🐵🐵🐵
Personajele încă nu reușesc să sară doar barierele b4, cum ar fi 99% din timp... Este destul de nejucat după 3 luni