Post by ovwoorotervi on Mar 17, 2022 8:41:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (povećanje zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
To je zabavna mala igra, ali pohlepni Devsi su je učinili previše teškom. Nakon dovršetka svake 45-sekundne misije, možete gledati 30-sekundni oglas za dvostruko zlato ili možete reći ne da biste dobili oglas od 10 ili 15 sekundi. Ocijenio bih igru mnogo više da ima samo dobrovoljne oglase.
Jako je dobra igra ne šteka i ne mora se platiti!!🤗🙂👍 I brate samagadijev da ne znaš kako je dobra ova igrica I ti to ne znaš uopče😡😠😠😠😠😡😠😠😠😠😠😠😡 😠😠😡😡😠😠😠😡😠😠😡👺👺👺👿👺👹💩💩💩💩😾😾👎👎😾👺👺👺
Previše oglasa. Nemam problema s gledanjem reklama koje sam već pristao gledati kako bih otključao, nadogradio, izgradio ili dobio više od nečega, ali igra će reproducirati oglase čak i ako ste prošli opciju ili ako niste uspjeli ili ako ste napredovali. Preferiram igre koje vam daju dobar razlog zašto biste željeli gledati oglas. Sama igra je u početku zabavna, sve dok razine ne postanu nepravedne i neuravnotežene. Čak i ako dobijete sve dodatne vojnike, neprijatelj će na kraju imati mnogo više.
Join Clash 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው jnuu
U toj igri, kada su osvojili kraljevstvo, mogu srušiti zastavu raznih zemalja, također povući zastavu moje zemlje, tako da mogu deinstalirati tu igru
Provest ćete više vremena gledajući reklame nego igrajući igricu... Volio bih da se šalim o tome da Tldr ne preuzima
Giant Rush vs Join Clash 3D views 3 days ago.
Iskreno, previše oglasa. Obično ih mogu zanemariti. Ali to je 10 sekundi igranja i 30 sekundi reklama. Čak i ako pritisnete ne, zahvaljujući preskočite dodatne nagrade za videozapis, svejedno vas tjera da gledate.
koliko još oglasa? Ova igra je stvarno zabavna, ali ne želim reklamu od 15+ sekundi svakih 1-2 igre.. stvarno je neugodna i primamljivo je ukloniti igru s telefona
Dakle, ova igra je zabavna, iako... moj problem je što vam daje mogućnost igranja reklama, ali nakon toliko više se neće igrati, pa pritisnem ne, hvala. I onda me tjera da gledam reklamu. Ako ćete ograničiti oglase, javite mi, ali iskreno, ako to učinite, jednostavno nemojte davati opciju.
Join Clash 3D Árkádjátékok fyoh
Igra je oblična Ja ju volim.
Mislim da je ova igra normalan dio igara. Ima problem s kontrolama, ne mogu ga pomaknuti kako treba. Drugi problem je što dodaci dolaze između igre. Također je manji broj zastava. Ja sam iz Indije, ali nije bilo puno zastava. Riješite probleme koje sam rekao i tada ćete u mojoj recenziji dobiti 5 zvjezdica. Iako je vaš plan za ovakvu igru bio stvarno lijep plan. Nastavite stvarati ovakve igre i sve najbolje za vašu sljedeću igru, Zapamtite da se zvijezde neće povećavati nisko.
Previše oglasa. I ne možete preskočiti, igra je također dosadna, sve razine su iste. Samo gubljenje vremena..
igrao sam prvu razinu i radilo je kako se očekivalo. onda me zamolio za recenziju. još me nije oduševilo, ali uživam u ideji koja stoji iza mehanike igre da je igram barem tijekom vikenda. hvala vam na prilici da razgovarate o ovoj igrici u ranoj fazi procesa. to je najbolje. Hvala vam. Ne stvarno. Mislim, ako postoji jedna stvar koju volim je da se igra pokvari, odmah u ganu da te stvarno pokrene.
Ovo je stvarno značenje igre... To daje radost, to je stvarno super jer je većina igara ovih dana preko usporedbe, ja još uvijek nisam noob. Ali ne volim te igre jer te još više ljute, depresivne i ovisne.
To je super slatka i lijepa igra, osoba ispod mene želim reći: zašto ste onda mislili da je ovo zabavno? ha? Osim toga, ovo je vrlo zabavno igrati. Čak sam mislio da ovo nije zabavno na trenutak, ali onda sam uživao! Vrlo nevjerojatno kako su napravili ovu igru.
Ova je igra tako dobra
Previše oglasa. Postojala je reklama nakon svake pobjede ili poraza na razini, Oglas... Ne bi bilo tako loše da razine traju dulje od dodavanja. Većina razina traje od 1-10 sekundi s otprilike 10-30 sekundi na mjeraču vremena koje morate pobijediti. Također većina oglasa traje oko 15-30 sekundi... ne mogu preporučiti ovu igru dok se oglasi ili ne uklone ili moje iskustvo s igrom je oglas nakon svake 5. razine. To je izvedivo.
Imate reklame u igri. Isključite svoju podatkovnu vezu Dakle, ne možete učitati nikakve oglase. Je li ovo korisno, molim vas za povratne informacije. Hvala 😘😘
Join Clash 3D Spillehall kym
U početku je prilično dobro, ali onda ozbiljno, počinje se mijenjati. Oglasi oglasi i oglasi. Razumijem njihove reklame za druge igre i za podršku drugima, ali, to je igra, koji je smisao igrati je kad stalno nešto gledaš? Osim reklama, same igre su pomalo jednostavne. Ne sadrži nikakve izazove ili škakljive dijelove tako da tehnički znate što vas čeka. Nadam se da će vam ova recenzija pomoći. Pozdrav!
Previše oglasa. Igru je teško igrati kada svaka radnja, osim STVARNOG igranja, dovede do oglasa. Umrijeti? Oglas. Pokrenuti novu razinu? Oglas. Odbiti gledanje oglasa za dodatne novčiće? Oglas. Završite s gledanjem oglasa da biste dobili dodatne novčiće? Oglas. Nemojte gubiti vrijeme, osim ako stvarno ne želite platiti 3 USD bez reklama (po mom mišljenju igra nije vrijedna novca).
Iza igre se krije zabavna ideja, ali sve je prepuno reklama, skinovi su meh, i jednostavno se čini kao igra koju vas pokušavaju natjerati da vam se sviđa. Imao sam ga svih 5 minuta. Nije za mene.
OGLAS! OGLAS! OGLAS! OGLAS! Oh, jesam li zaboravio spomenuti da postoje oglasi na vrhu oglasa unutar drugih oglasa, tako da većinu svog vremena provodite u oglasima, a ne u stvarnom igranju? Postoje tone besplatnih igara koje nemaju agresivne reklame i ostalo smeće u sebi. I ne samo to, već znate kako se ponekad, ako vam daje mogućnost da pogledate oglas da dobijete neku vrstu bonusa, ta opcija NIKADA ne učitava, a ionako postoji oglas odmah nakon! Igra je zabavna, uglavnom responzivna i zanimljiva.
Da mogu, dao bih ovoj igri negativnu ocjenu. To je jedno od, ako ne i najizrazitijih i najdosadnijih hvatanja novca i zahtijeva od vas da gledate više reklama nego što zapravo igrate. Kada konačno počnete igrati, igra je tako dosadna i ponavljajuća. Najviše što možete učiniti je prilagoditi šešir na svoju 3d figuru, ali osim toga sve je apsolutno smeće i ovu igru nikada nikome neću preporučiti. Iskreno, toliko sam razočaran koliko je ova igra užasna, kao i ostale igre.
emilli
Join Clash 3D Arkade xce
Ožiljak od oglasa! Broj oglasa u ovoj igri je smiješniji od svega što sam ikada doživio. Za preuzimanje gotovo svake nagrade ili nadogradnje morate pogledati oglas. To bi mogla biti zabavna igra, ali nemojte gubiti vrijeme osim ako VOLITE gledati reklame.
Brate tako zabavno samo isključi internet i bez reklama da bih volio da mogu dati beskonačnost
Tri zvjezdice samo zato što je igra stvarno opuštajuća i zabavna, ali ako ste zainteresirani za gledanje reklama, ovo je igra za vas. Čak i kada kažete "Ne hvala" oglasima, oni vam i dalje prikazuju oglase. Mislim da su to reklame nakon svake igre (ponekad traje 30s) i to može biti jako neugodno.
Uživao sam u igri, ali količina dugih reklama je jednostavno prevelika, čini igru neugodnom. Nakon što sam vidio više od 10 oglasa u nekoliko minuta zatvorio sam igru i deinstalirao.
<a href=""></a>
Jako zanimljiva i zabavna igrica ali puno više gledaš reklame nego što igraš... 😑
😍😍🤩🤩😘😘😘
Hmm nivo 923 i prilično pristojan za igru 🎮🎮 želite dobiti slobodno vrijeme kad ste igrali ovo je igra koju želite, ali 3 zvjezdice žao mi je što imam puno problema u rješavanju problema i jednostavno nije u redu hvala što ste me razumjeli 5 zvjezdica samo poboljšajte svoje igra za mene 🤔😤🤨🧐
10 minuta igranja znači 30 minuta gledanja oglasa. smiješan. će odmah izbrisati igru
Oglasa na pretek! Ne možete učiniti ništa u aplikaciji bez gledanja oglasa! A jednostavno ih je previše!! Mogli biste jednostavno učiniti da se igra isplati igrati da biste zaradili da ste tako očajni. Igra je prejednostavna i nema problema nakon otprilike 10 minuta. Nadogradnje su samo vizualne. A svi lažni igrači protiv kojih igrate su NPC.
Igrajte 20 sekundi i na kraju gledajte reklamu od 20 sekundi. Prijeđite na sljedeću razinu gledajte oglas od 20 sekundi. Nadogradite nešto, pogledajte oglas. Ima trenutaka kada sam igrao 20 sekundi i morao sam gledati reklame minutu i pol. To je nakon svakih 20 sekundi. Ozbiljno, shvaćam da zarađuju na reklamama, ali koliko dobro to može funkcionirati kada ljudi deinstaliraju nakon nekog vremena igranja. Manje oglasa i možda ćete zadržati ljude da igraju dulje i zapravo zadržati igru. DEINSTALIRANO
👌
Igra je zabavna, ali je puna reklama. Čak i da biste otvorili svoje darove, morate pogledati video. To je jadno. Ja ću deinstalirati ovu igru. Previše oglasa kvari zabavu igranja ove igre.
U borbi s neprijateljima naši najslabiji vojnici bivaju žrtvovani dok ljudi s oružjem hodaju, ali ne udaraju neprijatelja što dalje rezultira borbom našeg jednooružanog vojnika Sama što na kraju rezultira gubitkom. Inače ideja iza toga je super.
Mnogo dodataka, ali se može igrati s isključenim WiFi-om. Neko vrijeme je bilo zabavno, ali se jako ponavljalo
Join and Clash 3D je uzbudljiva akcijska igra. Oslobodite ostale lovce i izbjegavajte razne zamke dok pokušavate eliminirati tigrove na kraju svake.
Previše dodataka
Nije loše, sviđa mi se 🤳👍👌😀
Jako dobra igra samo tako nastavite
Muka mi je od pokušaja da to objasnim proizvođačima igara, ali oglasi od 30 sekundi su stvar prošlosti. Sve što dobijete su ljudi koji deinstaliraju vašu igru i žale se na oglase. Sada će se igrati igra s oglasima od 5 ili 10 sekundi, a vi ćete podvrgnuti igraču puno više vremena za oglašavanje. Kako možete biti dovoljno pametni da napišete igru, a ne možete to shvatiti? Deinstalirano.
Join Clash 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው osa
Zabavno, ali se stalno rušio i smrzavao. Nemate izbora nego gledati reklame. Preskočite bonus, dobit ćete oglase. Dobijte bonus, dobit ćete oglase. Neki su oglasi uzrokovali zamrzavanje i rušenje igre. Prelomna točka je bila kada me igra preusmjerila na play store usred igranja. Ima li ova aplikacija zlonamjerni softver ili nešto slično?
cool
SMS špijun za android.